Morbi in sem

Retreat är en klassisk form för vila och eftertanke. Den gemensamma tystnaden ger dig frihet att tänka och vara dig själv. Vi blir hela tiden överösta av information, och det gör att tystnaden är en bristvara. Att komma på en tyst retreat har blivit så populärt att det numera pratas om en tystnadstrend. 
Experterna är eniga om att den konstanta uppkopplingen ger negativa effekter på hjärnan. 
 
Fenixhälsans tystnadsretreat är till för dig som inte kan/vill åka iväg i flera dagar. Denna retreat varar under några timmar, på kvällen. 
Tystnaden börjar när du kliver över tröskeln. Det enda ljud som finns i lokalen är avslappnande musik. När du kommer dit får du välja en plats på en yogamatta på golvet. Du bjuds på hembakat bröd och något att dricka. Tiden är din att bestämma över. Vill du ta med något eget att pyssla med är det helt ok, så länge det inte involverar en skärm. Många väljer tyst meditation, men det är din tid och du väljer! 
Det kommer även erbjudas en kortare ansiktsmassage eller fotmassage för den som vill det. Annars är dessa timmar bara till för att hitta lugn och harmoni, tillsammans med andra men helt i dig själv. 

Boka din plats via BokaDirekt:https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/fenixh%C3%A4lsan-37595/en-kv%C3%A4ll-i-det-tysta-1890336