Jag heter Kikki och det är jag som driver Fenixhälsan.
Jag kommer från början från Linköping, men flyttade till Karlstad 2009 p.g.a. kärleken.
När jag inte arbetar med Fenixhälsan arbetar jag som lärare, och anledningen till att jag startade Fenixhälsan var för att jag ville hitta fler sätt att kunna hjälpa människor att hitta ett välmående och lugn i sitt liv.

Jag har själv gjort en stor hälsoresa, och det var efter den jag kom fram till att jag ville inspirera och hjälpa andra till att kunna göra de hälsosamma val de vill göra. Mitt motto är att "Jag vill inspirera, inte förändra", vilket betyder att jag vill hjälpa människor som vill ha hjälp, att kunna leva ett hälsosamt liv. 
2021 blev jag även färdigutbildad Hälsoinspiratör, något jag verkligen brinner för, och jag är just nu mitt i utbildningen för att bli Certifierad Hälsofrämjande kost- och motionscoach. 

Jag var inte gammal när jag fick min första tarotkortlek, och minns inte ens när jag började att lägga tarot. Till att börja med gjorde jag det enbart för mig själv, men har sedan jag var ca 16 år hjälpt andra att få svar på frågor och funderingar med hjälp av kortens budskap.

Jag fick min utbildning som Reikihealer 2020, och kände direkt att detta var något jag var menad att arbeta med.  

Under 2008 var jag och arbetade i Afrika, och detta har influerat mig mycket. Därför använder jag mig, under mina behandligar, ofta av afrikansk-inspirerad musik, samt dofter som exempelvis kanel.